Zakázková výroba
Čokoládová paštika
Neobvyklá pochoutka na váš stůl.
Zamlsejte si téměř bez kalorií... Naše čokoládová paštika, s ovocem nebo bez, je nevšední a originální pokrm, který dokáže překvapit svou jedinečnou chutí. Na rozdíl od tradičních masových paštik, marmelád a džemů tato verze sází na přírodní a intenzivní chuť čokolády, čímž nabízí novou a zajímavou alternativu pro milovníky pamlsků, kteří rádi experimentují a zároveň si hládají množství cukrů a kalorií.
Základem našich paštik je 100% čekankový sirup (nebarvený, nedoslazovaný), kvalitní čokoláda a směs čerstvého, mrazem sušeného ovoce. Ten, jak je již známo, obsahuje jen velmi malé množství kalorií a svou konzistencí a chutí připomíná včelí med. Spojením těchto surovin vzniká naše jedinečná ovocná paštika, která může znít sice neobvykle, ale nabízí mnoho prostoru pro kreativitu, která udělá z vašeho všedního jídla nevšední zážitek.
Čokolády, v čem jsou právě ty naše unikátní?
Naše originální tabulkové čokolády z vysoce kvalitní čokolády přináší nezapomenutelný chuťový zážitek. Nabízíme varianty od hořké, mléčné, bílé, karamelové až po jedinečnou ruby čokoládu. Každá tabulka je obohacena o rozmanité posypy a kombinace, jako jsou lyofilizované ovoce, ořechy, sýry či dokonce křupavý hmyz. Objevte čokolády v nevšedních kombinacích chutí a barev, které nadchnou vaše smysly.
V čem je naše čokoláda tak unikátní?
Velká přidaná hodnota každého produktu je RUČNÍ VÝROBA. Každý jeden kus dostává individuální péči. Ve výrobě nenajdete téměř žádné průmyslové automatické výrobní stroje.
99% čokoládoven v České republice používá automatické temperovací stroje. Každý druh čokolády má předepsané teploty, které je při výrobě potřeba dodržet, aby se docílilo dokonalé plné chuti, lesku a lomu. Tomuto procesu se říká temperace. Při využití temperovacího stroje je tento proces rychlý a snadný.
Bez temperovacího stroje je proces poněkud náročnější. Nejdříve je potřeba čokoládu zahřát na teplotu cca 45°C dle druhu, poté ji zprudka schladit na 27°C a v poslední řadě zpětně zahřát na pracovní teplotu, která je pro každý druh čokolády jiná. Při práci s vytemperovanou čokoládou je dále potřeba držet teplotu a krystaly kakaového másla ve stabilním stavu.
Před vylitím do forem každou jednu formu důkladně omyjeme a vyleštíme. Možná vás překvapí, že ve velkých čokoládovnách se formy neumývají vůbec nebo jen zřídka.
Po vylití do připravené formy přichází čas na posyp. Jak jsme zmiňovali individuální přístup ke každému vyrobenému kusu, platí to i pro tento krok. Posyp na každý jeden kus se odvažuje samostatně a částečně se krájí a drtí pro výsledný efekt kousků v kombinaci s prachem. Tohoto výsledku strojovou výrobou nelze dosáhnout.
Takto připravená čokoláda putuje ke zchlazení na přesně danou dobu. Po vytuhnutí a vytvrdnutí se hotová čokoláda vyklopí z formy a po menším odpočinku přichází čas balení do celofánového obalu a nakonec do obalu výsledného.
Celý tento proces se u nás provádí ručně s pomocí kvalitního teploměru. Díky časové a technické náročnosti je možné denně vyrobit jen určité množství, ale u nás je na prvním místě především kvalita a kvalitní suroviny, které vítězí nad kvantitou.
Zakázková výroba
...aby byl váš dárek doslova k nakousnutí.
Hledáte způsob, jak se svým obchodním partnerům zapsat do paměti? My vám s tím rádi pomůžeme.
Naše zakázková výroba spojuje špičkovou čokoládu, delikatesní ovocné a ořechové paštiky s výjimečným designem a logem vaší firmy/společnosti.
Zapomeňte tedy na nudné firemní kalendáře, reklamní trička a tašky s láhví vína...
Vaše děkujeme
Vaše děkujeme, nebo vážíme si vás, vyjádříte mnohem lépe originálním dárkem s vaším logem a navíc se už navždy a neodmyslitelně zapíšete jak do paměti, tak do chuťových pohárků vašich obchodních partnerů a zaměstnancům.
Vybírat můžete z naší stálé nabídky, ale také můžeme společně vytvořit originální kombinaci chutí stvořenou na míru přímo pro Vás.